Smart in the Dark är ett svenskt företag med basen i Kungälv. Sedan 2014 utvecklar och designar vi reflexprodukter och reflexaccessoarer till alla som vill synas i trafiken. Våra reflexer gör att du syns i mörker på över 125 meters håll. De är CE-märkta och tillverkade i 3M Scotchlite som är ett av de säkraste och bästa reflexmaterialen på marknaden.

På Smart in the dark vill vi att alla ska synas i mörkret. Och vi tycker att det ska vara både smart och snyggt att bära reflex. Därför strävar vi ständigt efter att skapa innovativa produkter där design, säkerhet, kvalitet och funktion är centralt.Alla våra produkter och accessoarer har reflexdetaljer i nordiska mönster som Hjortron, Fläta, Fjälltopp, Norrsken och Lingon. Kollektionen kallas Nordic Silver Collection och har utvecklats i samarbete med Nordiska Designkontoret i Borås och varumärkesbyrån Gappio. Även i samarbete med formgivaren och illustratören Lidia Blomgren. lidiablomgren.se

I kollektionen finns allt från reflexmössor och reflexväskor till reflexbälten och reflexsjalar. Kolla in hela kollektionen här. Att bära en reflex från Smart in the dark kan göra en värdefull skillnad – det är synbart, smart och säkert! Var rädd om dig i trakfiken!

Säkerhet
Visste du att 40% av alla bilolyckor med fotgängare sker i mörker i tätbebyggt område?

Vår story

2011 sadlade Ann-Sofie Hermansson, grundare till Smart in the dark om för att bygga vidare…

Vår affärsidé
Vår affärsidé är att erbjuda designade reflexer till den välklädda kvinnan och mannen…

Hållbar produktion
Våra reflexer är utvecklade och producerade med respekt för jordens resurser…