Kvinna med reflexbälte i mönstret Lingon med gymbag med reflex över axeln

Rawness testar Smart in the dark reflexer

Rawness är en portal som tar upp produkter och annat som inspirerar till en aktiv livsstil. De tyckte att Smart in the dark reflexer var intressanta att testa, något vi är väldigt glada över!

De har testat delar av Smart in the darks kollektionen Nodic Silver Collection för att se hur bra dessa premium-reflexer är och hur de står sig mot vanliga reflexer man kan hitta ute i handeln.

Produkter som testades var reflexbältereflex till benmössa i bomullsjerseyreflex till arm – rakoch rynkad reflex.

Sammanfattningen ser ut så här: ”Reflexprodukterna från Smart in the dark är riktigt lysande. Smart design tillsammans med användarvänlig konstruktion och ett stort utbud av produkter i kollektionen. Grundaren Ann-Sofie Hermansson har gett reflexen en själ och en plats i min vardag.

Jag hoppas att vi snart kommer få se en dedikerad sportkollektion med samma fina synlighet och tänk. Produkterna jag testat är designade för vardagsbruk i stadsmiljö och fungerar ypperligt till vardags men gör inte heller helt bort sig ute i skog och mark.

Smart in the dark är ingen renodlad träningsprodukt, flera av produkterna är inte elastiska i materialet så det är bra att ha det i åtanke vid köpet om ni tänkt använda produkterna enbart till träning.”

Läs hela artikeln här: https://rawness.se/test/test-snygg-och-trygg-med-smart-in-the-dark-reflex/