Reflexmössor på barn och ungdom från Smart in the dark - Smarta julklappar

Smarta julklappar – julklappstips till hela familjen

Tillhör du skaran som står där en vecka före jul utan att ha bockat av ett enda julklappsinköp? Ha inte panik – vi har lösningen! Smart in the dark har satt ihop en lista på smarta julklappar som passar hela familjen. Alla har nytta av praktiska och smarta klappar som underlättar vardagen och verkligen används. Skojiga prylar i all ära, men visst känns det bättre att köpa en bra julklapp i hög kvalitet än någon sak som är kul för stunden. Här får du våra bästa julklappstips på julklappar som passar hela familjen – mamma, pappa, syskon och övrig släkt!

7 tips på smarta julklappar som gör dig synlig i mörkret

Vi har de bästa tipsen på smarta och synliga julklappar som passar alla i familjen – även din fyrbenta familjemedlem hunden!

  • Varm reflexmössa som värmer kalla vinterdagar. En varm och skön mössa är den perfekta julklappen till alla frusna familjemedlemmar. På vintern är en varm reflexmössa ett måste när du är aktiv utomhus kvällstid, och reflexen på mössan lyser upp så att du blir väl synlig i trafiken.
  • Tunnare reflexmössa för vår, sommar och höst. En tunn mössa kan du bära året om och är något du kan ge bort till vuxen som ungdom. En tunnare mössa med reflex är lätt att bära med sig till skolan, jobbet och festen!
  • Träningsmössa med reflex för den sportige. Har du en pappa, moster eller syskon som gillar att träna? Då ska du satsa på en löparmössa med reflexmönster. En sportmössa med reflex är ett måste för den som vill träna utomhus kvällstid, därför är en träningsmössa med reflex en bra och smart julklapp för den sportige familjemedlemmen.
  • Reflexmössa barn. En värmande mössa med reflex är en bra julklapp till alla barn i familjen! Barn är rörliga och leker mer än gärna utomhus även kvällstid. Då är det viktigt att de syns väl – speciellt om du bor nära en trafikerad väg. I dag finns smarta och snygga reflexmössor till barn med roliga reflexmönster som gör att barnet syns från alla håll – en perfekt julklapp till barn!
  • Reflexarmband som du enkelt trär på armen. Har du en modeintresserad släkting som du inte vet vad du köpa för julklapp till? Satsa på ett smart reflexarmband! Armbandet med reflex hänger inte och dinglar som en vanlig reflex utan träs runt armen utanpå jackan, som en modeaccessoar. Passar alla vuxna, och är en julklapp som du kan använda överallt – i stan, på väg till jobbet eller festen.
  • Reflex till väska i form av reflexknut eller reflexrosett. Detta är den perfekta julklappen till alla som bär på en väska, ryggsäck eller träningsväska dagligen! Du fäster enkelt rosetten eller knuten på ditt väskband. Accessoaren blir som ett smycke dagtid, och en smart reflexaccessoar som lyser upp i mörkret kvällstid. Ge denna reflex till väska som julklapp till mamma, mormor, farmor eller syster!
  • Hundreflex till din fyrbenta pälskling. Glöm inte bort husdjuren i familjen i ditt julklappsinköp! Hundreflexer i form av koppel och halsband är smarta julklappar till hunden som gör kvällspromenaderna säkrare.

Smarta julklappar - Barn med reflexmössor från Smart in the dark

Julklapp till de vi bryr oss om

Julen handlar om familj, nära och kära – vi lägger extra mycket omtanke på de människor vi bryr oss om mest. En omtänksam och personlig julklapp kan vara något som skyddar och håller personen säker. Fundera på vad hon eller han är intresserad av och tycker om att göra. Gillar personen att vara ute i naturen? Har denne hund? Är det en tonåring som hänger mycket med kompisar utomhus kvällstid?

Oavsett vem det är det aldrig fel att ge en användbar julklapp som håller i längden. Vi på Smart in the Dark drivs av en passion för säkerhet och smarta reflexprodukter för både människor och husdjur. I Sverige är det mörka kvällar flera månader om året, därför tycker vi att alla – unga som gamla – ska kunna röra sig säkert ute i trafiken oavsett tid på dygnet. Satsa därför på en smart och användbar julklapp till de du bryr dig om!

vuxen man med reflexarmband till jackan från Smart in the dark

Därför är smarta julklappar de bästa klapparna

  • Smarta julklappar är inga slit-och slängprylar – de är något som verkligen kommer att användas. Satsa på hållbara klappar – bra för både plånbok och miljö!
  • Praktiska julklappar blir miljövänliga då det är något personen kommer att ha nytta av, alltså inget som ligger och skräpar i ett hörn.
  • Smarta julklappar finns för hela familjen oavsett ålder. Vem behöver inte en varm och skön mössa med reflex? Oavsett om julklappen är till din mamma, pappa, bror, syster eller barn – en praktisk och smart julklapp passar alla! Satsa på något de verkligen har användning för, såsom snygga reflexaccessoarer eller reflexkläder.

Lycka till med julklappsinköpen! Kontakta oss om du behöver fler tips på bra julklappar. Ytterligare idéer finns att läsa i vår artikel om reflexkläder och snygga reflexplagg.

Vill du se vårt övriga sortiment på smarta och synliga julklappar?

Kolla in Smart in the dark webbshop!

Webbshop